Benzi Pentru Albirea Dintilor

About: Dr White.ro va ofera cele mia bune sfaturi si produse pentru albirea dintilor acasa rapid si eficient la costuri mult mai reduse fata de cele practicate in cabinetele de stomatologie specializate.

Benzile de albire- Un pas important in albirea dintilor

Sanatatea dintilor reprezinta una dintre cele mai importante probleme pentru fiecare dintre noi. Ca sa ii pastram mereu sanatosi pe acestia, trebuie sa ii spalam de cel putin doua ori pe zi cu pasta de dinti, insa uneori asta nu e de ajuns. Chiar si atunci cand respectam cu strictete spalatul pe dinti, tot pot aparea unele pete pe suprafata acestora. Iar marea majoritate a acestora apar datorita mostenirii genetice, specialistii spunand ca asta este una dintre cele mai frecvente cauze care duc la patarea si ingalbenirea dintilor. Insa mai exista si alte cauze care pot duce foarte usor la patarea sau ingalbenirea dintilor, iar printre acestea se numara unele bauturi si alimente, precum vinul rosu, cafeaua sau chiar ciocolata.

Indiferent de cauza din care apar petele pe dinti, trebuie stiut ca acestea nu pot fi corectate cu ajutorul pastei de dinti, insa exista destul de multe alte metode care pot ajuta la albirea dintilor. In special, metodele folosite la cabinetele stomatologice sunt cele mai recomandate, de catre toti specialistii, deoarece acestea ajuta la albirea dintilor intr-un timp destul de scurt, iar efectul este unul pe o perioada destul de lunga de timp. Insa exista si un numar foarte mare de persoane care, probabil din comoditate sau din cauza fricii fata de medicul stomatolog, nu doresc sa apeleze la ajutorul acestuia pentru a efectua o procedura de albire a dintilor, ci recurg la alte solutii in vederea acestui aspect.

Teacher Notes

Teachers! Did you use this instructable in your classroom?
Add a Teacher Note to share how you incorporated it into your lesson.

Step 1: Solutia Pentru Albirea Dintilor Acasa

O solutie destul de utilizata atunci cand se pune problema albirii dintilor este reprezentata de benzile pentru albirea acestora. Aceste benzi de albire au in compozitia lor peroxid de hidrogen, substanta care este destul de des folosita si in procedurile de albire a dintilor efectuate in cabinetele stomatologice. In privinta benzilor de albire a dintilor, parerile sunt impartite, insa tot specialistii spun ca acestea nu sunt recomandate pentru incercarea de albire a dintilor care sunt imbracati sau pentru albirea coroanelor dentare, pentru ca in acestea cazuri nu vor da rezultate. Benzile de albire a dintilor sunt ideale de folosit numai atunci cand se doreste albirea structurilor de dinti solide, mai pe scurt, a dintilor naturali.

Atunci cand achizitionati astfel de produse, veti constata ca exista benzi de albire a dintilor atat concepute pentru dintii de sus, cat si pentru cei de jos. Inainte de aplicarea acestora, dintii trebuie sa fie curatati doar cu periuta, fara a se folosi si pasta de dinti, pentru indepartarea placii bacteriene de pe suprafata acestora. Ele trebuiesc tinute pe suprafata dintilor aproximativ 30 de minute, iar dupa ce se inlatura, dintii trebuiesc curatati pentru a nu ramane gel pe suprafata lor. Daca respectati aceste instructiuni, cu siguranta rezultatele vor fi vizibile in numai cateva zile, iar dintii dumneavoastra mai albi cu cateva nuante!

Step 2:

Be the First to Share

  Recommendations

  • Book Character Costume Challenge

   Book Character Costume Challenge
  • Made with Math Contest

   Made with Math Contest
  • Multi-Discipline Contest

   Multi-Discipline Contest

  Discussions