Dream Big

Introduction: Dream Big

Wij zijn Alita en Astgik we zijn van maandag 18/12/17 t/m woensdag 20/12/17 naar de bibliotheek in Breda geweest. Daar hebben wij aan een project gewerkt genaamd vinylsnijder. Wij hebben er stickers gemaakt en hier zie je ons logo. We hebben de logo´s drie keer herhaald op andere voorwerpen.

1e voorwerp die wij hebben gemaakt is een telefoon hoesje. We hebben het thema kerst terug laten komen met de kleuren groen, rood en om niet te vergeten glitters.

Het 2e voorwerp met onze logo was de mok, en als laatste onze sticker logo op een laptop.

Step 1: Stap 1

Als eerst hebben wij individueel 2 ontwerpschetsen en 4 uitgewerkte detailtekeningen gemaakt.

Uit de 4 ontwerpschetsen die wij samen hadden gemaakt hebben wij 1 mooiste gekozen en die uitgewerkt.

Eerst hadden wij de tekst tout commence par un rêve (het betekend: alles begint met een droom), maar omdat die tekst te lang was en moeilijk te bewerken in ons uitgewerkte detail tekening hebben wij gekozen voor een andere tekst ¨Dream big¨ wij hebben daar voor gekozen omdat alles begint met een droom en als je groot droomt ga je je dromen achterna en je alles kunt waarmaken waar je voor gaat.

Ook hebben we een klein detail aan de letters veranderd. We hebben ipv de letters naast elkaar onder elkaar geplaatst.

Step 2: Stap 2

Eerst hebben wij het patroon uitgewerkt in illustrator en vervolgens hebben wij het in een programma van de vinylsnijder gezet. Daarna hebben wij het uitgeprint en kwam het op een rol waar we het moesten uithalen met een pincet. We hebben gekozen voor de kleuren groen en glitterrood.

Step 3: Stap 3

Als eerst hebben wij een telefoonhoesje gemaakt. We hadden zelf voor een glitter hoesje gezorgd, en daar de sticker op geplakt. De letters die op de sticker staan hebben we apart uitgeprint en er met een pincet opgeplakt.

Step 4: Stap 4

Als 2e hebben wij onze sticker op een mok geplaatst leuk voor tijdens de koude kerstdagen een heelijk kop chocomel te drinken in het thema van kerst en ook word je nog eens gemotiveerd met de tekst die erop staat. Zoals je op de tweede foto ziet zie je nog wat bubbels in de sticker. Om dat er uit te halen moet je er niet meer aankomen en met een föhn er overheen gaan dan word het mooi strak.

Op de 3e foto zie je het eindresultaat.

Step 5: Stap 5

Als laatste voorwerp hebben wij de sticker voor op de laptop.Ook leuk voor tijdens de kerst en iets anders dan het normale logo van een laptop. Het geeft natuurlijk ook een leukere sfeer.

Step 6: Stap 6: Het Eind

Nu we de sticker hebben gemaakt en 3 variaties ervan hebben gemaakt moesten we natuurlijk nog een verpakking maken.

De stickers worden per 3 verpakt.

We verpakken het in een doorzichtig rode zakje met kerst sterren erop.

Step 7: Conclusie

Dit was onze projectweek. We vonden het een leuke opdracht en we hebben alles op tijd af kunnen maken wat boven onze verwachtingen was. We dachten dat we het nooit zouden redden, maar eenmaal toen we wisten hoe het apparaat werkt ging alles goed.

Be the First to Share

  Recommendations

  • Puzzles Speed Challenge

   Puzzles Speed Challenge
  • CNC Contest 2020

   CNC Contest 2020
  • Secret Compartment Challenge

   Secret Compartment Challenge

  Discussions

  0
  Swansong
  Swansong

  2 years ago

  That's a cute sticker, I hope you got an A on your project!