Stoppen Met Roken Tips

28

Stoppen met roken tips als deze om u te helpen stoppen met roken zijn er al jaren. Een aantal van de suggesties die u zult hieronder lezen zal verbinden met u - andere niet. En dat is prima. Neem een scan via hen - als er iets klikken geef het een poging.

Dit is slechts een van een aantal artikelen te komen, met tips om u te helpen stoppen met roken zo weer terug te komen en te zien wat nieuwe tips die ik in staat op te graven voor je geweest bent. Om te zien meer tips klik op de link aan het einde van het artikel om het stoppen met roken Doorbraak bezoeken.

Hier is als basis een rokende tip stoppen als je kunt krijgen - "elektronische sigaret kopen". Volgens CDC als u probeert om een minder aantal sigaretten roken, maar niet helemaal heb je meer kans om uiteindelijk weer met roken hetzelfde bedrag te stoppen.

Zij voegen daaraan toe dat de laag teer en nicotine sigaretten "weinig doen goed" en dat de enige "veilige" keuze is om helemaal te stoppen, of het nu gaat stoppen met cold turkey of met de hulp van een of andere hulp.

Nog een tip om te helpen stoppen met roken is het "opschrijven waarom je wilt stoppen". Wees specifiek over wat je zoekt uit deze poging om te stoppen met roken. Vooral in de gebieden van je leven (van dag tot dag, en op lange termijn), je bent gezond, je familie en je kinderen. U vindt het misschien verrassend hoe nuttig het is om een welgemeende "reden" om u te helpen om te stoppen met roken hebben.

Mijn vrouw, Trisha, stoppen cold turkey, geen hulpmiddelen, geen kauwgom, gewoon cold turkey. Haar "reden waarom" kwam in de vorm van een man die leidde oefeningen op een klif met uitzicht op de Stille Oceaan in Hawaï.

Deze man zag eruit alsof hij was misschien in zijn late 50's. Het bleek dat hij 93 jaar oud was! Toen hij zei dat zijn jeugdigheid was voor een deel aan het niet roken van sigaretten - dat was alles wat ze schreef! Trisha stoppen dat moment. Die ene ervaring was alles wat ze nodig zijn om de sigaretten te gooien voor een goede. Haar "reden waarom".

Ze had nog steeds sterk over niet roken, het, dan dat te zijn "waarom" was sterk genoeg om haar sterk genoeg te houden over niet roken en het maken van haar stoppen permanent.

Kun je denken aan een "reden" dat is dat belangrijk voor je?

Een tip is om te beseffen dat "het werk om te stoppen met roken zal nemen". De CDC zegt dat de verslavende effecten van nicotine en de slechte stemmingen en sterke verlangens van "echt willen om te roken" moeten worden geaccepteerd als iets wat je zult moeten behandelen. Zet een andere manier waarop ze zei - "er is geen gemakkelijke manier".

Ik moet hier zeggen dat deze uitspraak "er is geen gemakkelijke manier" moet zeer serieus worden genomen. Vooral als u een van de "standaard" manieren of technieken te gebruiken om te stoppen met sigaretten.

Ik de waarheid van deze verklaring gevonden elke keer dat ik geprobeerd en gefaald om te stoppen met roken. Meer dan een dozijn poging is om te stoppen was ik trok terug keer op keer. Dus ja, je moet verwachten dat het moeite nemen - misschien een ton van de inspanning - iedereen is anders.

Je ziet elke "standaard" manier van stoppen met roken, of het nu nicotinepleisters of kauwgom, of farmaceutische drugs, hypnose, of kruiden formules, zijn alleen bedoeld om "te helpen" je om met de onbedwingbare trek en dringt er bij de emotionele onvoorspelbaarheid en alle andere problemen heb je te maken met wanneer het proberen om het roken van sigaretten te stoppen.

Ze zijn niet ontworpen om daadwerkelijk invloed hebben op de "roken gewoonte" die je stropdassen aan het roken van sigaretten. Met "standaard" manier van stoppen met sigaretten moet je accepteren dat je zal moeten worstelen met de "rookgewoonte" je hebt ontwikkeld. Je kan hebben om te worstelen met deze "rookgewoonte" lang na de nicotine je lichaam verlaten heeft. Het is een betreurenswaardig feit.

Ja, het is waar dat ik vond uiteindelijk een manier die het stoppen met sigaretten automatisch voor mezelf. Een techniek die eigenlijk maakte me het gevoel dat een niet-roker op het moment ben ik gestopt - 20 + jaar geleden. Een techniek die eigenlijk deed "ontmantelen" mijn rookgewoonte. Dus toen ben ik gestopt, ik voelde net als ik nog nooit een sigaret gerookt in mijn leven. Na meer dan 20 jaar als een roker. Het heeft me echt verrast.

Maar voor nu houden deze CDC tip in gedachten en volledig verwachten dat het nemen van een beetje - te veel - moeite om het roken van sigaretten te stoppen.

Onthoud altijd dat sinds de helft van alle volwassen rokers die hebben geprobeerd te stoppen met roken met succes hebben gedaan - ook u kunt stoppen met roken. Het helpt om te weten dat je niet alleen - als je gaat door moeilijke tijden. Of het nu gaat stoppen met roken van sigaretten of andere moeilijkheden. (Ik denk dat dit een van de attracties te kijken Dr Phil)

Dus als je wordt trok aan van alle kanten door de driften en verlangens en herinneringen die je hebt om te genieten van een sigaret, bedenk dan dat veel mensen het roken gewoonte hebben te stoppen, dus je kunt ook.

Dat is genoeg van Quit Smoking Doorbraak tips om te helpen stoppen met roken voor deze keer. Meer te komen.

Over de auteur:

Joseph Casey ontwikkelde een krachtig systeem dat bekend staat als "De Doorbraak Systeem voor Becoming een niet-roker" en "The Secret Silent Litanie" voelt u zich als een "life-time niet-roker" direct.

Na het proberen en niet te stoppen met roken dan een dozijn keer dat hij bij toeval ontdekt 4 specifieke mind-sets die, wanneer toegepast op een specifieke manier, en met een unieke one of a kind levering systeem, eigenlijk veegt uw rookgewoonte volledig weg, meteen.

En daarna is het enige dat de natuurlijke over het roken van sigaretten voelt is dat het nooit een deel van je leven zou kunnen zijn - en ernstige gedachte van het roken van een sigaret nooit meer komt je geest.

bezoek e sigaret kopen

Share

  Recommendations

  • Arduino Contest 2019

   Arduino Contest 2019
  • Trash to Treasure

   Trash to Treasure
  • Tape Contest

   Tape Contest

  Discussions