Tell us about yourself!

Complete Your Profile
  • Build a talking robot with Watson Conversation

    Hi, my Pi 3 is on HDMI and I can play youtube just fine. when i first run this program, Watson is supposed to respond "Hello what can I do for you?" I can hear the end part of this response (last three words or so), but that's it. After that, I can see all the responses in the terminal but none of them make any sound after that. Any ideas?

    View Instructable »
  • CallistoB commented on TJBot's instructable Build TJBot out of Cardboard2 years ago
    Build TJBot out of Cardboard

    Thanks! When it came from the cutter, it was thinner cardboard than I had intended, so I was worried, but it's great! it has a nice stable feel and I've been handling it a lot (taking pics and such) without any issues. I can't find a place that would cut the chipboard but if I make another, I would like to go that route to compare. Also, I think I'm going to plastidip this little guy and experiment with that.

    View Instructable »
  • CallistoB made the instructable Build TJBot out of Cardboard2 years ago
    Build TJBot out of Cardboard

    Used Ponoko, added glasses with tape on the inside to cover the camera when not in use. (Just in case the NSA wants to creep lol) A few components kept slipping out of place (like the feet), so I used just a tiny bit of glue. Everything else went perfectly. Yay!

    View Instructable »
  • CallistoB followed TJBot2 years ago
      • How to 3D print a TJBot
      • Build TJBot out of Cardboard
      • Make your robot respond to emotions using Watson
  • Make your robot respond to emotions using Watson

    Ok was going back and retracing my steps. At 2:05 in the video, my lines look different. When I type ls there is additionally a folder for tjbot. When I copied what the director of the video did, it gave me a "no such file or directory". So i just typed "tjbot/recipes..." and it found it. But then I typed npm install and it said command not found. I'm really new to this and I feel like i kind of miss the nuances of these instructions somewhat. Any help would be appreciated!

    Hi im getting this error when I try to run it. However... while trying to troubleshoot, I got the LED to change from blue to purple?? No idea what is happening

    View Instructable »