Introduction: Temporary Graffiti

Deze tool is gemaakt om in openbare parken en grasvelden teksten te maaien, een tijdelijke graffiti of een vrijheid van meningsuiting. Een grasmaaier die je kan meenemen in je rugzak en zo ongemerkt je gang kan gaan.

Step 1: Slijpen

Slijp met een slijptol de grasmaaier op de lijnen in drieen.

Step 2: Slijpen En Lassen

Haal nu de slijpschijf door lijn 3. Doe dit ook bij lijn 2, let wel op wil je kleinere of grotere teksten zet de lijn dan op een andere plek. Je bepaalt dus zelf de grootte van de maaier, maar ook de tekst.

Daarna las je de losse onderdelen weer aan elkaar zodat de basis van de handmaaier klaar is.

Step 3: Meten

Meet de lijn boven de maaier op, zodat je weet hoever de handvaten en verlengstuk moeten worden afgezaagd.

Step 4: Slijpen En Lassen 2

Haal de slijpschijf door de rode lijnen op de tekening. Voor de zwarte lijn geld dat je zelf bepaald op welke hoogte je hem doorslijpt, afhankelijk van de grootte die je de maaier wil geven. Las dan deel 1 en 3 weer vast.

De afstand die gemeten is bij de vorige stap moet je leggen op de onderkant van deel 3 en slijp weg wat teveel is. Daarna kun je ook de laatste onderdelen vast lassen en is de maaier klaar.

Step 5: Tijdelijke Graffiti

Nu de grasmaaier klein en handzaam is geworden kun je in ieder park of grasveld je teksten of tekeningen maken. Ook kun je lijnen maken voor je potje voetbal met je vrienden.