107Views26Replies

Author Options:

Can't post new questions Answered

I can't post a new question to the site. Yesterday, it was erasing the title of the question at the preview stage and kicking back to the start, erasing your body text, today, the "preview this question" is greyed out and unselectable

Cache refreshed etc etc.

Discussions

0
None
kelseymh

6 years ago

It appears that this bug has been fixed, possibly around 5:00 or so this afternoon (Pacific time). I just successfully created a question, which appeared in my list of questions. I also successfully deleted it.

0
None
Burf

6 years ago

Its now 10:07 a.m. PST and apparently the Questions page is still broken. I posted top level there just a few minutes ago and although it shows on my "You" page as having been posted, it doesn't show up on the actual Question page.

0
None
steveastroukBurf

Reply 6 years ago

Me too. I posted at about 2 AM your time.

0
None
Burfsteveastrouk

Reply 6 years ago

Yeah, its rather frustrating that there hasn't even been an acknowledgement from Admin that they are aware of the problem.

0
None
caitlinsdadBurf

Reply 6 years ago

I dunno, is this how Autodesk does its user support? Occupy Autodesk.

0
None
caitlinsdadsteveastrouk

Reply 6 years ago

You're right, you must purchase a seat or you can't use it either.

0
None
kelseymhBurf

Reply 6 years ago

There are three new questions now (as of 12:35 pm PST) -- one from Vyger 13 hours ago, one from 2 hours ago, and one from an hour ago.

0
None
caarntedd

6 years ago

The most recent question posted on the answers page is two days old.

0
None
steveastroukcaarntedd

Reply 6 years ago

I've just managed to get one apparently loaded. See if if turns up.

0
None
kelseymhsteveastrouk

Reply 6 years ago

Harumph. Your question appeared in the list some time in the past two hours (between noon and 2 pm Pacific time), with a "posted 11 hours ago" notation. Maybe "Pascal" is one of the naughty words ;->

0
None
steveastrouk

6 years ago

So a pretty major bug, key functionality busted for more than 48 hours, and no-one at HQ cares to comment ? In the forum FOR bugs.

Steve

0
None
canucksgirlsteveastrouk

Reply 6 years ago

I noticed a few other issues (some still going on), and since the bug page was down (showing a pardon me msg and code), I had to find another page to post these website "hiccups" and found this forum page.

After several comments with others, I've sort of given up. My last post almost 24 hours ago was, "Anyone monitoring this page?"....

No reply as of yet.

0
None
kelseymhsteveastrouk

Reply 6 years ago

I have poked both Gregg (frenzy) and Matt (StumpChunkman). They're supposed to at least acknowledge bug reports, but as you may have noticed, I'bles isn't as strong on communication as some of us would like (or expect).

0
None
Lithium Rainkelseymh

Reply 6 years ago

My school has a bumper crop of communications majors - shall I refer them Ible's way? (Wait, on second thought, I'm not nearly that mean...nevermind.)

0
None
lemonie

6 years ago

Noticeable shortage of recent questions/answers

L

0
None
iceng

6 years ago

Probably ties in with the fact that there is only one new question in 24 hrs.

The programming for the site may be one huge string that gets recompiled every time someone fixes a period to a comma, one reason I like distributed code under a calling structure.  Less fractious.
Just an old outmoded opinion :)

A

0
None
kelseymh

6 years ago

Hi, Steve. I've just confirmed this. In my case, it's even more amusing. After creating a new question, the Preview this Question button doesn't do anything. Mouse-over shows the expected "javascript:submitForm()" action (a pity nobody uses simple HTML with server-side processing), but that action doesn't do anything.

0
None
steveastroukkelseymh

Reply 6 years ago

To me, that button looks kind of greyed out - like a "disabled" windows button.

Its been borked since the last upgrade yesterday morning my time. I'm surprised I'm the first to report it.

Steve

0
None
kelseymhsteveastrouk

Reply 6 years ago

Can I ask a personal question? Do you have color-blindness, by any chance?

Both buttons on that page are drawn in a shade of orange (following the I'bles site convention). I have noticed (and pointed out) that the site is not designed in a particularly visually-accessible way; this would just be one more example of that...

0
None
steveastroukkelseymh

Reply 6 years ago

Ermm, no, not at all - Can't work in electronics with colour blindness. Its distinctly different form the adjacent button, which is the "correct" shade of orange. Its "duller", or more shaded.

Lizzyastro confirms that too.

Steve

0
None
kelseymhsteveastrouk

Reply 6 years ago

You were first to report it because the forums themselves were hosed all day yesterday (since the last upgrade). Anyone who tried to post a forum topic couldn't get past preview :-) I think some of us were ignoring Questions because we couldn't get to the Forums.

0
None
Jayefuu

6 years ago

The JS function "showLibrary " doesn't work either.

0
None
Kiteman

6 years ago

Same here.

(XP, FF)

0
None
lemonie

6 years ago

Yes, it stops at Preview This Question; javascript:submitForm()

L