245Views0Replies

Author Options:

Java error 500 when uploading images Answered

I have this big problem, i want to file a bug report about upload trouble, but i cant, i send it but it just doesnt appear. can some send it for me? it is a really urgent bug report!



Whenever i try to upload images like png's, gifs or jpg's i get this error:

java.lang.NullPointerException
at net.lapnap.blox.wrap.EntryFile.getFileType(EntryFile.java:104)
at net.lapnap.blox.wrap.ImageFile.setFile(ImageFile.java:252)
at net.lapnap.blox.editor.UploadHandler.upload(UploadHandler.java:169)
at net.lapnap.blox.servlet.UploadServlet.doPost(UploadServlet.java:293)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:154)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:92)
at com.caucho.server.dispatch.ServletFilterChain.doFilter(ServletFilterChain.java:106)
at net.lapnap.blox.servlet.filter.ServerBusyFilter.doFilter(ServerBusyFilter.java:43)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at org.securityfilter.filter.SecurityFilter.doFilter(SecurityFilter.java:199)
at net.lapnap.blox.auth.BloxSecurityFilter.doFilter(BloxSecurityFilter.java:132)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at net.instructables.servlet.HostRedirectFilter.doFilter(HostRedirectFilter.java:100)
at com.caucho.server.dispatch.FilterFilterChain.doFilter(FilterFilterChain.java:70)
at com.caucho.server.cache.CacheFilterChain.doFilter(CacheFilterChain.java:175)
at com.caucho.server.webapp.WebAppFilterChain.doFilter(WebAppFilterChain.java:173)
at com.caucho.server.dispatch.ServletInvocation.service(ServletInvocation.java:229)
at com.caucho.server.http.HttpRequest.handleRequest(HttpRequest.java:274)
at com.caucho.server.port.TcpConnection.run(TcpConnection.java:511)
at com.caucho.util.ThreadPool.runTasks(ThreadPool.java:516)
at com.caucho.util.ThreadPool.run(ThreadPool.java:442)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

and it gets even worser: i wanted to add a screenshot to this bug report/forum message, and i wasnt even to attach a file here. i got this error: it was displayed right under that progress bar: "(error) undefined (4)"



So can someone please post this as a bug and state that they should reply to me? thanks alot, because this bug renders me unable to use instructables.com. and i have quite some plans for instructables :(

Discussions