1104Views14Replies

Author Options:

Knex kopen Answered

weet iemand waar je goedkoop en veilig knex kan kopen in de buurt van wolvega?

Tags:Knex

Discussions

0
user
TigerNod

Best Answer 8 years ago

In de winkels ligt vaak heel dure knex. Marktplaats is aan te raden, maar op vlooienmarten krijg je de goedkoopste knex. Je moet zelf maar kijken waar in de buurt er nog een vlooienmarkt gegeven word. Val niet in trucjes als "met doos om het in te doen", of "met motor" en al helemaal niet in "00,2 euro per onderdeel".

Als laatste: Instructables is een engels-talige website. Er zijn veel Nederlanders hier, maar het is voor anderen toch fijn als je engels gebruikt. Als je niet zo goed engels kan, kun je altijd nog Google Vertalen gebruiken.

speak english with a translator?

Instructables is een engels-talige website.

If i ask it in English Dutch people would skip this easier and unless you know a company that ships "k'nex form america to Holland none of you could answer it.

i ll translate it for u :P does some1knows were to buy knex????????

He is asking where to buy cheap knex.

<strong>set/p "lang=>" </strong>lang=> is your language<br />Tigernod uhh, what language are you talking is it %lang%?<br />put the bold part in a batch file and then type this in :<br />echo Tigernod uhh, what language are you talking is it %lang%?<br />What language are you speaking?<br />

Correction: Cheap and safe knex near the town of Wolvega.

Looks Dutch to me, maybe one of the Dutch guys can sort him out?

Yay, I can recognise languages :D

ik weet dat deze allang is beantwoord maar als ik knex koop koop ik het op www.knexusergroup.eu alles is 100% nieuw en super veilig ik heb daar drie keer bestelt en alle drie de keren aangekomen. alles is (redelijk) goedkoop
ik hoop dat je hier (nog) wat aan hebt

Thank you for best answer!