12Views0Replies

Author Options:

Rush å fikse Storbritannias Cyber politiet Answered

http://www.techweekeurope.co.uk/news/fixing-cyber-police-security-pceu-soca-national-crime-agency-106466

Eksklusivt: TechWeekEurope FOIs utsette usammenhengende metoder i cyber politiarbeid over Storbritannia, som tjenestemenn begynner å slite over forestående dannelsen av National Cyber Crime Unit

Når jeg spør Charlie McMurdie, leder for Mets politiet sentrale e-Crime Unit (PCeU), og hvis hun er bekymret for dannelsen av National Cyber Crime Unit, hennes hender dekke øynene i fortvilelse, halv-hånlig, halv-ekte.

Hun vet at i de neste ni månedene, vil hun bli oppgave med å fullføre sammenslåingen av PCeU med cyber-arm av den alvorlige organisert kriminalitet Agency(SOCA), å danne Storbritannias bly cyber politiet troppen, NCCU. McMurdie vet dette kommer til å ta en monumental innsats, en som vil se slutten av PCeU, som hun hjalp satt opp i 2008. Hun er fretting over det faktum at NCCU ikke engang har et riktig hjem ennå, og heller ikke en sjef å lede britiske cyber politiarbeid inn i en ny epoke. Og hun engang vet ikke hvis hun vil fortsatt være politiarbeid cyber-kriminalitet på slutten av det hele.

Britiske cyber politiet

Men innsatsen kan godt være verdt det, for Storbritannias offentlige og bedrifter både. Det er fordi britiske politiarbeid av e-kriminalitet, på landsbasis, mangler i en rekke avgjørende områder.

Frihet av informasjon (FSM) forespørsler sendt av TechWeekEurope til hver politistyrke i Storbritannia har avdekket stark forskjellene i registreringer av cyber-kriminalitet over hele Storbritannia.

Metropolitan politiet, ikke overraskende, har sett de fleste handlingen. Det så en økning i Computer Misuse Act lovbrudd fra 11,181 i 2010 til 12,817 i 2012 (til November). Ennå ble 997 enkeltpersoner belastet, mindre enn i 2010, når 1291 ble belastet, eller 2011, da antall var 1262. Hvorfor nedgangen i kostnader når antallet lovbrudd har økt med over 1000 i London-området alene? Politiet, som har ikke klart å forbedre deres håndtering av cyber tilfeller de siste tre årene? Dataene kan indikere dette.

Andre steder, ser politiet liten cyber-relaterte tiltak, i forhold til andre vanlige forbrytelser for eksempel innbrudd eller hærverk. Faktisk, det synes å ha jevnet i mange områder, mens bare en håndfull av personer har blitt fakturert de siste tre årene.

I Leicestershire gikk Internett-baserte bedragerier ned fra 298 i 2010 til 167 i 2011 og 143 i 2012, opp til November. I Hertfordshire det ble bare 189 cyber-relaterte lovbrudd og 21 belastet fra 1 januar 2010 til 1 November 2012. Lancashire innspilt 19 Internett-baserte lovbrudd i samme tidsrom, seks under Computer Misuse Act. Bare ett ble belastet-de mottatt en fengselsstraff, men det involverte andre tilkoblede lovbrudd.

Strathclyde rapportert 466 cyber forbrytelser i 2010, 543 i 2011 men så bare 143 mellom januar og oktober i 2012. Surrey har sett en nedgang i Computer Misuse Act lovbrudd, fra 45 i 2010 til 17 i 2012, og det har bare belastet en person.

I alle FOI svar var det en nedgang eller meget beskjeden vekst i poster av cyber-kriminalitet. Det er til tross for indikasjoner fra mange kilder som viser Internett kriminalitet er på vei oppover. De siste tallene fra British Retail konsortiet viste totalkostnadene for detaljhandel kriminalitet i Storbritannia hoppet 15,6 prosent i et år. E-kriminalitet steg til å bli den mest kostbare av alle detaljhandel forbrytelser, regnskap for 37 prosent av totalt £1.6 milliarder tapt i ett år.

I noen tilfeller, politiet utsette innspillingen av cyber-kriminalitet til nasjonale svindel intelligens Bureau (NFIB), men det gjør ikke rede for mangel på noen bemerkelsesverdige stiger i e-kriminalitet poster på tvers av britiske styrker.

Usammenhengende politiarbeid

Men hva alle disse tallene fortelle oss? De angir en nasjonal lappverk i cyber politiarbeid, hvor styrkene utenfor Met bare ikke har nok evne eller vilje til å opp sin innsats, sikkerhetseksperter mener. Kartet nedenfor høydepunkter denne lappverk, viser forskjeller i nivåer av cyber-kriminalitet og i kvaliteten på registrerer innen politiet styrker (disse styrkene ikke på kartet var ute av stand til å levere data):

Se flere relaterte videoer og emner:
http://www.dailymotion.com/video/xxe8cu_hass-and-associates-cyber-security-pc-scam_news#.USqpdqJTBWI
http://www.good.is/posts/helgen-tech-lesing-hong-kong-blog-hass-associates-online

Discussions