'forgot password' link sends no activation code

So I forgot my password and hit the "forgot password" link. I get a form telling me to submit an activation code that I will get in my email, but this is the email I get:

Welcome to Instructables! Log in at

https://www.instructables.com/account/activate?email=xxx@yyy&code=ZZZZZ

Your account information is as follows:

Username: abc
Email: xxx@yyy
Join Date: Jul 24, 2008. 9:31 AM

Cheers,
Instructables Robot

If I follow the link, it just gets redirected to https://www.instructables.com/home

sort by: active | newest | oldest
1-10 of 12Next »
DocRon7 years ago
I forgot the email I registered with, and can't figure out how to get into my main account.

I created this alternative account so I could send a private message to my MAIN account.  Didn't get the message. 

Can't figure out how to contact Instructables for help!
I'm having the same problem June 2009. I finally bit the bullet and registered a temp UID on a different email, but even doing a new registration the robot won't send me a PW change code for my NEW UID. using firefox 3.0.10 on an xp machine.
forgesmith8 years ago
The system just did that to me, several requests to send and re-send for a new password yielding no email's sent, even tried a cookie purge. I'm lucky I finally remembered it.
I had a computer failure, had to get a new computer. As I could not remember my password, I've tried for a week and a half to get the robot to send me the code for my new password. Never got any Emails. I had to open a new account today at an alternate Email address.
Tuon8 years ago
And I also had to create a NEW account for the same reason.
marian_228 years ago
I am having the same problem but I am not getting an email at all.
If you don't know your password, how are you posting this..?
Maybe they made a new account, or maybe they were just trying to reset, to see if the bug is 4realz.
MrMoose28 years ago
I just tried to reset my password 3 times and did not receive the email either.
me too. I had to make another account so I could post to the bug blog. I hit send email, but no email ever comes.
1-10 of 12Next »