author
2Instructables1,699Views2CommentsBerkeley, CaliforniaJoined March 13th, 2017
We're a team of young makers who like cool (and sometimes dangerous) weekend projects. Make sure to check out our youtube channel!

Achievements

Show 1 More »
    • Your First FPV Racing Drone: Eachine Aurora 100 Upgrades, Mods, More
      20 views
      1 favorites
      1 comments
  • Micro 105 FPV Quadcopter - 3D Printed

    So I just got one of the new generations of Sciskys off of Amazon (probably sold by Banggood just through Amazon) and it has a TON of problems I have never encountered before. First off, I have used plenty of the older Scisky models and some of the old- new ones, but I just can't get the newest one to work. By "newest one" I mean the new design of board labeled "F3". The "old-new ones" look similar to the "newest ones", but have slightly different jumping pad locations and don't have the "F3" label. These "old-new" boards have worked fine with me. So the board (newest) arrived pre-flashed with an unknown firmware. Note: on all of my other Sciskys, I have connected though a UART port but with these, I have to connect through a u...

    see more »

    So I just got one of the new generations of Sciskys off of Amazon (probably sold by Banggood just through Amazon) and it has a TON of problems I have never encountered before. First off, I have used plenty of the older Scisky models and some of the old- new ones, but I just can't get the newest one to work. By "newest one" I mean the new design of board labeled "F3". The "old-new ones" look similar to the "newest ones", but have slightly different jumping pad locations and don't have the "F3" label. These "old-new" boards have worked fine with me. So the board (newest) arrived pre-flashed with an unknown firmware. Note: on all of my other Sciskys, I have connected though a UART port but with these, I have to connect through a usbmodem port. When bound, the channels on the receiver tab jump around randomly. (yes I'm very sure that I have it configured properly for my DX5e) and there seems like there is nothing I can do to fix it. Plus, I can't enable Serial RX for UART 2 because when saved, it doesn't change (this is also the case for many other settings within the configuration section). To make it even worse, when I press "save and reboot", instead of staying on the configuration tab and just saying "rebooting" in the upper left corner of the page (like my other 20 boards do), the board disconnects, briefly reconnects, and then disconnects again until I press connect again to get a solid connection. At first I thought this was just a problem with one specific board, so I got two more. ALL of them have the same problems with slight variations. I am unsure how to re-flash the firmware because I don't know which tabs to use the jumper wire with (the F3 versions have a different jumper pad configuration than all other Sciskys I have seen) I have tried to flash without the jumper wire, but I get the "no response from bootloader" problem. (I have successfully flashed over 20 older generation boards using the jumper to ALIENWIIF1 firmware. I have found that ALIENWIIF1 was the only firmware that works) I am completely clueless on what to do next. Any help is greatly appreciated.Thanks

    View Instructable »